გადასვლა შინაარსზე
EstaDio.ge
საფეხბურთო პორტალი
ძებნა საიტზე…
Ctrl K
შესვლა
რეგისტრაცია
პოსტები — Gaucho
პოსტები — Gaucho
2 990 პოსტი ·
თემები
ფორუმი
ახალი
ახალი თემები
ძებნა
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 18:03
FC Barcelona
suaresi vs ronaldu - vin ufro gamosadegia mnishvnelovan tamashebshi? [img]https://pbs.twimg.com/media/CVPePVAUsAAzmiZ.png[/img] dava imis shesaxeb, krishtianu ronaldu ufro imsaxurebda "oqros burtis" sameulshi moxvedras, tu luis suaresi, ar wydeba. co…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 18:02
FC Barcelona
maties kunti aqvs dachimuli ••• "barselonas" frangi mcveli jeremi matie travmirebulia da jerjerobit ucnobia, rodis daubrundeba is moedans. matiem travma gushin, "vilianovensestan" gamartuli sataso tamashis dros miigo. imis miuxedavad, rom l…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 18:01
FC Barcelona
mesis "instagrams" 30 milionze meti mimdevari hyavs ••• "barselonas" argentineli lideris, lionel mesis "instagramis" gverdma 30 milion mimdevars gadaacharba. es ricxvi dzalian didia imis gatvaliswinebit, rom sul ragac 4 tvis ukan …
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 18:01
FC Barcelona
diego lopesi: "ronaldu moedanze mesize mets aketebs" ••• madridis "realis" yofili mekare diego lopesi krishtianu ronaldus lionel mesize uketes fexburtelad miichnevs, magram espaneli aseve agiarebs, rom mas portugalielis mimart subieqturi da…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 18:00
FC Barcelona
chavi: "barselona" srulyofilebis gzazea" ••• "barselonas" legenda chavi ernandesi miichnevs, rom katalonielta amjamindeli gundi srulwyofilebisken iswrafvis. "es "barselona" srulyofilebis gzazea. "klasikos" vuyu…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 17:58
FC Barcelona
pikes mier "realis" dacinvas didi gamoxmaureba mohyva ••• "barselonas" centraluri mcveli xerard pike madridis "realis" dacinvis shanss xelidan ar ushvebs. gushin, "samefo klubma", espanetis tasze, "kadisi" 3:1 …
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 17:57
FC Barcelona
msoflios saklubo chempionatistvis "barselonas" ganacxadi cnobilia ••• dges cnobili gaxda im 23 fexburteli vinaoba, romlebic msoflios saklubo chempionatistvis "barselonas" ganacxadshi moxvdnen. luis enrikem ganacxadshi pirveli gundis yvela f…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 17:55
FC Barcelona
sandro: "dzalian bednieri var" ••• "barselonas" axalgazrda tavdamsxmeli sandro ramiresi, romelmac espanetis tasis 1/16-finalis "vilianovensestan" ganmeorebit matchshi (6:1) het triqi sheasrulea, acxadebs, rom dzalian bednieri tavi…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:32
"tetrze tetri legenda"
[img]http://s017.radikal.ru/i400/1110/8c/e25f4e5c3526.jpg[/img]
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:31
"tetrze tetri legenda"
[img]http://s017.radikal.ru/i415/1110/28/14e5b0fd5718.jpg[/img]
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:31
"tetrze tetri legenda"
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lm63jcVb9x1qbxd9ho1_500.jpg[/img]
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:25
"tetrze tetri legenda"
zogi ibadeba didebul fexburtelad. zogi bevri varjishis shedegad agwevs amas. arseboben gamarjvebuli fexburtelebi, romlebsac jer araferi mougiat, zogi ki agrdzelebs swavlas, mas shemdegac ki, roca warmatebas agwevs. ai, es yvela tviseba gaertianebulia ert adami…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:24
"tetrze tetri legenda"
bevr motamashes ar sheudzlia madridis “realshi” asparezoba, radgan mxolod kargi tamashi ar aris sakmarisi. fexburteli dzlieri unda iyos fsiqologiuradac. rauli 17 wlidan gaxda madridis “realis” dziritadi shemadgenlobis wevri da mas shemdg 16 sezonis ganmavlobas…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:23
"tetrze tetri legenda"
legenda grdzeldeba... mcvelma koncentracia dakarga. amit isargebla raulma da gaixsna. tanagundelma mas shesanishnavi gadacema gauketa da rauli ramdenime wamshi, sul marto agmochnda mekaris pirispir. mayureblebis xma uecrad miwyda. yvela erti fexburtelis modzra…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:22
"tetrze tetri legenda"
mshvidobit kapitano… modit vnaxot ras fiqrobs, shalkeshi myofi rauli “el klasikos” dros: mze dilidanve anatebs, titqos am qalaqis gadawva surs, magram dges, mzes es ar daschirdeba - qalaqi tavisit gadaibugeba - vnebit. madridi am matchze ukve ramdenime dge fiq…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:21
"tetrze tetri legenda"
axla ki shemogtavazebt chem mier mopovebul sxvadasxva gamonatqvamebs, es aris raultan dakavshirebuli adamianebis komentarebi, romlebmac chveni kapitnis wasvlastan dakavshirebit tavianti azri gamotqves florentino peresi: rauli dzalian tavmdabali adamiania, is p…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:20
"tetrze tetri legenda"
albat yvelas gvaxsovs florentino peresis meore mosvla “realis” prezidentis postze. man gaaketa shtambechdavi transferebi krishtiano ronaldos da kakas saxit. swored, am wels shedga raulis bolo “realuri” sezoni. am wels mwvrtnelma gonsalesi satadarigoze gadaiyva…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:19
"tetrze tetri legenda"
2010 weli. 25 ivlisi. yvela informacia dadasturebulia. rauli tovebs reals da midis shalkeshi.. magram moicat. es xom sheudzlebelia. rogor sheidzleba raulma reali datovos? reali xom rauli da rauli reali.. isini xom ganuyrelni arian?! gonsalesi preskonferencias …
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:18
"tetrze tetri legenda"
is, rom madridelta 7 nomers gulshematkivrebi ablodismentebit acilebdnen ar aris gasakviri, radgan gonsalesi ar iyo chveulebrivi fexburteli. is yoveltvis darcheba espanetis gulshematkivarta rcheulad. im dros ki blanko erovnuli gundis istoriashic sauketeso megol…
Gaucho
· 3 დეკ 2015, 12:16
"tetrze tetri legenda"
2009 weli “pelegrini gundis mtavari mwvrtnelia da me mivigeb nebismier mis gadawyvetilebas.” “roca fexburteli dziritadshi ver xvdeba, man kidev ufro unda moumatos varjishs da tavdauzogavad unda imushaos, rata daimsaxuros dziritad shemadgenlobashi adgili.” rogo…
1
…
104
105
106
107
108
…
150
მთავარი
ფორუმი
ჩათი