chems magivrad, chemi fexebi laparakoben

1 2
ავატარი
Gaucho
ავატარი
Gaucho ავტორი
"chems magivrad, chemi fexebi laparakoben. rasac me vaketeb – es aris fexburtis tamashi, xolo fexburti – aris tamashi, romelic miyvars. barselonashi 12 welia vcxovrob, magram amis miuxedavad ar shemiwyvetia argentineloba, rogorc bevr argentinels hgonia.
vfiqrob, rom ar maqvs eqo. yovel shemtxvevashi, mas jer tavi ar sheuxsenebia. me dzalian did pativs vcem iset chempionebs, rogorebic pele, maradona an di stefano arian, magram ar minda, rom mat madarebdnen. jobia amis shesaxeb, chemi pensiaze gasvlis shemdeg vilaparakot. bavshvobidanve dzalian wynari cxovrebit vcxovrob da mtels chem dros fexburts vutmob. roca patara viyavi, megobrebi xshirad mepatijebodnen saseirnod, magram mattan ertad ishviatad davdiodi, radgan vicodi, rom xval varjishi mqonda. mas shemdeg araferi ar shecvlila. roca megobrebi sadme medzaxian, me saxlshi vrchebi. msxverpli da talanti es ori yoveltvis ertad modian. cxovreba ufro kargi iqneboda, yoveldge ragac axlis swavla rom shegedzlos. ar var winaagmdegi, rom gavxde sauketeso. magram mxolod imis gamo rom gavakritiko chemi tavi, srulyofilis poziciidan. arafrit ar vzomav chems warmatebas.
rac moxda gushin, moxda gushin, unda vifiqro xvalindelze. chemi cxovreba metismetad swrafad midis, imistvis, rom vifiqro warsulze. ai roca pensiaze gaval – mashin yvelaferze davfiqrdebi. jildoebi — es kargia, magram isini me ki ara jurnalistebs unda agelvebdes. ar shemidzlia chemi yvelaze lamazi goli davasaxelo. golebs vuyureb rogorc mnishvnelovans da umnishvnelos da ara rogorc lamazs da aralamazs. ai golebi finalshi – yoveltvis mnishvnelovania. yvela tamashs ertnairad vtamashob — titqos, finali iyos.. romeligac tamashis shemdeg chemtan "arsenalis” ert-erti motamashe movida da mitxra, rom chemtan tamashi mistvis pativi iyo. me ki gavifiqre: "gmerto chemo, amas meubneba adamiani, gundidan, romelmac cota xnis win tamashi waago”. cxovrebashi aris ufro mnishvnelovani ragaceebi, vidre mogeba da wageba. gaxde mama — es nishnavs sxvagvarad shexedo cxovrebas. gushin shen gqonda milioni mnishvnelovani saqme, dges ki uceb yvelaze mnishvnelovani sheni shvili xdeba. ragac momentshi unnda utxra shen tavs: aravis ar sheudzlia moigos yoveltvis fuli ar maidzulebs, rom uketesad vitamasho. dgemde tavs bavshvad vgrdznob, romelmac waartva dedas burti da ezoshi satamashod gaiqca. im dges, roca es grdznoba gaqreba, me waval fexburtidan. chemtvis xelfasis gadaxda rom sheewyvitat, isev ise vitamashebdi ufasod.
fuli, ratqmaunda ufro komfortuls xdis cxovrebas, magram es is ar aris rac me mamodzravebs. me xom imistvis vcxovrob, rom vitamasho fexburti da ara imistvis rom chemi ekonomikuri machveneblebi gavaumjobeso. ar mchirdeba mravalferovani varcxniloba an lamazi sxeuli. ubralod gadmomigdet burti da ganaxebt ra shemidzlia. vfiqrob, rom ronaldo shesanishnavia, da amashi ar devs aranaeri bogma. ronaldo rom ar arsebobdes, me ar viqnebodi aseti motivirebuli, es ki nishnavs rom ert adgilze viqnebodi gacherebuli. yvelaze sevdiani dge cxovrebashi — roca xvdebi, rom uketesi vegar gaxdebi.
ufro imaze vfiqrob, rom viyo kargi adamiani, vidre, imaze rom viyo sauketeso fexburteli msoflioshi. ra moxdeba, roca karieras davasruleb? is ufro mesiamovneboda, rom xalxi karg bichad damimaxsovrebda. kidev darcha ragaceebi razec unda vimushao. magalitad, minda, rom marcxena da marjvena fexit ertnairad kargad vartyamde."

მსგავსი თემები

Iunaitedi ·· ჩემი დილა123
41პასუხი5ნახვა
ავატარიHazard17 თებ 2021, 06:21