პოსტები — Gaucho

2 990 პოსტი · თემები

ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 16:37 FC Barcelonaluis enrike: "roca shedegs mnishvneloba ar aqvs, sheidzleba kargic iyos da cudic" ••• "barselonas" mtavari mwvrtneli luis enrike, chempionta ligaze "leverkuzentan" dges gasamarti matchis win komentars aketebs. shegaxsenebt, rom ka… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 16:37 FC Barcelonasuaresi: "chven rom yvela detali gamovaqveynot..." ••• "barselonas" urugvaeli tavdamsxmeli luis suaresi "valensias" mcvelis, aimen abdenuris mier socialur qselshi gamoqveynebul surats exmaureba. shabats, "valensiam" da &… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 13:21 Chelsea FCHazard, simwris sicili maqvs, xalxooo :D ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:24 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi Var vicodi ra meqna, davrcheniliyavi superetashi(pirvel divizionshi) tu metamasha meoreshi. xalxi chems “aik”-shi gadasvlaze laparakobda. magram iyo es realuri? amaze informacia ar mqonda. ar vicodi rogori viyavi. “malmoshi” dziritadshi arasdros mqonda natamash… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:24 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi Vme zustad maxsovs, rodis gadavedi pirvel gundshi. chven pirvel gundshi vtamashobdit da es gulshematkivrebis siamaye iyo, tumca bevristvis chveni marcxi mxolod imedgacrueba da sircxvili iyo, araferi sxva. albat zogs egona kidec, rom me didi bichi viyavi, romels… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:23 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi Vim situaciashi rolandi movida chemtan, yvelas hqonda krizisi, me ki namdvili adrenalini mivige. me maisurze ibrahimovichi mewera. es iyo didi ram, aravis sheedzlo chemi shechereba. im wutasve chemi dartymuli dzelma ixsna. magram shemdeg moxda ragac. chven dagv… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:22 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi Vvfiqrob, mat es idea ar anagvlebdat. mat chemnairi gamocdileba ar hqoniat. me mat davelaparake, shemdeg velosipedi movipare da paketebis mflobeltan. amis shemdeg es saqme gamogvdioda. rogorc icit, me im dros momwifebuli ar viyavi, tonic idioti iyo. es yvelafer… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:21 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi V[red]tavi V[/red] malmioshi chven gvqonda adgili, romelsac vedzaxdit milens (am shemtxvevashi es aris mandzili, ati kilometri). mileni gzis dzalian grdzeli monakveti iyo. chven moednidan wylis-koshkis gavlit gaviqecit, qvemot limamnsis gzis sashualebit daveshv… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:19 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IV[url=http://fexburti.ru/forum/14/65/484/][b]tavi V[/b][/url] ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:17 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IVxandaxan did gundtan ertad vvarjishobdit da me michirda adaptireba. radgan dublebshi driblingi yvelaze mnishvnelovani ar iyo. rogoc wesi am momentshi patarebs ar txoven driblingebis shesrulebas, es exmarebat mat iyvnen waramtebulebi. magram me vfiqrobdi: ratom… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:16 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IVmagram ara, is fiqobda, rom travma mqonda da es magijebda. ragac ucnauri xdeboda. aravin meubneboda simartles, aravis hyofnida kacoba amis gasaketeblad. im wels “malmom” axalgazrduli chempionati moigo chems gareshe da aman ndoba damikarga. ra tqma unda, bevri … ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:15 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IVes yvelaze iafiani iyo. zogjer maisurebsac vyidulobdi, sams ertis fasad. sxvadasxva stili vsinje. araferma imoqmeda. jer kidev shublze mewera “rosengardi”. tavs ise vgrdzondbi titqos araferi mergeboda. mteli cxovreba patara bichi viyavi, tumca im zafxuls oriod… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:14 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi III[url=http://fexburti.ru/forum/14/65/483/new?page=1][b]tavi IV[/b][/url] ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:12 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IV[red][b]tavi IV[/b][/red] sashualo ganatleba “borgaris skolashi” mivige, sadac fexburtisadmi gansakutrebuli damokidebuleba iyo da amis gamo didi molodini mqonda. axla yvelaferi sheicvleboda! axla martlac yvelaze magari viqnebodi. tumca yvelaferi dzalian rtulad… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:07 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IIIchven bingloto unda gagveyida (shveduri latariis biletis saxeoba) saxlshi fuli rom shemogvetana da me azrze ar viyavi tu ristvis iyo sachiro es biletebi. arasodes gamego loketze raime, magram biletebs mainc vyiddi. „gamarjoba, gamarjoba, chemi saxelia zlatani,… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:06 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IIIes sigije iyo, me mamikos bichtan brdzolashi chavebi man bevri bindzuri xerxi ixmara da me avfetqdi, tavi chavartyi patiosnad, magram amis gamo wrfeli mwuxarebac gamovtqvi. velosipedit saavadmyofoshi waviyvane da bodishi movuxade. es didi sisulele iyo , martla… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:04 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IIImamachemi arasodes iyo iq, arc iugoslavebs da arc shvedebs shoris. arc ki vici ras vfiqrobdi. me aravis vchirdebodi. miuxedavad imisa, rom amas ukve shechveuli viyavi, es mainc mtanjavda. ar vici. mama mama iyo. is uimedo iyo. is fantastikuri iyo. me misi imed… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:03 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IIIert dges tamashi gvqonda. me iq ar viyavi da yvela yviroda: „sad aris zlatani?“ matchis dawyebamde erti wuti rcheboda. mwvrtnels da gundelebs chemi mokvla undodat: “sad aris is? ratom araa aq zlatani?“ tumca shemdeg mat dainaxes erti gagijebuli bichi, romelic … ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:03 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi IIIchemi pirveli klubi MBI iyo, anu Malmö Boll och idrottsförening. 6 wlis viyavi, rodesac iq tamashi daviwye. chven vtamashobdit xreshze mwvane yazarmebis win. me iq chemi moparuli velosipedit davdiodi. xandaxan vxvdebodi, rom arc ise kargad viqceodi. xandaxan m… ავატარიGaucho · 9 დეკ 2015, 10:02 “me – zlatan ibrahimovichi” – tavi III[red][b]tavi III[/b][/red] rozengartshi chven sxvadasxva adgilebze vcxovrobdit. matgan arc erti ar iyo meoreze uketesi, tumca boshebis raioni naklebad prestijuli iyo, magram aq yvela albaneli da turqi ert adgilze ar trialebda. es miwa chveni mshobliuri ar iyo,…