პოსტები — Gaucho

2 990 პოსტი · თემები

ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:59 FC Barcelona"barselonas" brazilieli mcveli dani alvesi miichnevs, rom katalonielebs ufro naklebad prognozirebadi gundi hyavt, vidre es pep gvardiolas mwvrtnelobis dros iyo. "rogorc wesi, ianvarshi an tebervalshi chavardna gvaqvs. tumca, mimdinare sezonshi s… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:59 FC Barcelonaitaliis seria A-s lideris, "napolis" prezidenti aurelio de laurentisi miichnevs, rom misi klubi "barselonasa" da "realis" donezea. "rodesac klubi chavibare, is bankroti iyo. axla ki, msoflioshi me-15 gundi vart. "barselo… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:58 FC Barcelonaesanuri presis cnobit, xerard pikes mier "tviterze" gushinwin gaketebulma postma madridis "realis" warmomadgenlebi gaanawyenes. es gansakutrebit gundis kapitans, serxio ramoss exeba. mas shemdeg, rac cnobili gaxda, rom "reals" esp… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:57 FC Barcelona"viliarealisa" da espanets nakrebis yofili sayrdeni naxevarmcveli markos sena im metoqeebs ixsenebs, romelta winaagmdeg tamashic mas yvelaze metad uchirda. "ramdenime fexburteli iyo, romelta winaagmdeg tamashic gansakutrebit rtuli iyo. mesis nei… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:57 FC Barcelona"barselonasa" da urugvais nakrebis tavdamsxmeli luis suaresi kataloniuri klubis shemtev triosa da madridis "realtan" dapirispirebaze saubrobs. "fexburtis istoriashi shesvla gvsurs. gundsa da klubshi bednierebi arian. axla siamovnebis m… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:56 FC Barcelona"barselonasa" da braziliis erovnuli nakrebis marjvena mcveli dani alvesi miichnevs, rom krishtianu ronaldu msoflios sam sauketeso fexburtels shoris daumsaxureblad moxvda. "mesi yvela danarchens agemateba, meore adgilze ki neimaria. chemi azrit, … ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:55 FC Barcelonakataloniis "barselonas" mcveli - dani alvesi miichnevs, rom madridis "reali", diskvalificirebuli cherishevis tamashisdagamo, "kopa del reidan" unda moixsnas. "vfiqrob, msgavsi problemebi iset did klubs, rogoric - "realia… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:55 FC Barcelonakataloniis "barselonam" bolo dgeebshi kidev erti migweva daafiqsira. saqme amjeradac gatanili golebis raodenobas exeba. "barselonas" pirvelma gundma 1928 wlis shemdeg pirvelad shedzlo da zedized 6 oficialur matchshi 3 an meti goli gaitana. ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:54 FC Barcelonakataloniis "barselonas" pirveli gundi mimdinare sezonze shesanishnav sxvlas agrdzelebs da metoqeebis ganadgurebas ukve ramdenime kviraa ar eshveba. "lurj-broweulisfrebma" 2011 wlis shemdeg pirvelad shedzles, rom zedized 4 oficialur matchshi… ავატარიGaucho · 4 დეკ 2015, 14:53 FC Barcelonakataloniis "barselonas" centrforvardi luis suaresi acxadebs, rom mas klubis datoveba ar surs fulis sanacvlod. "me sxvadasxva klubebidan bevri shemotavazeba mqonda, tumca "barsashi" tamashi me yoveltvis msurda. tu me sxva klubi semomtav… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:28 beberi mgeli - raian gigzirodesac is 2014 wels gaxda "manchesteris" menejeri misma mamam deni uilsonma ganacxada, rom is ver shedzlebda motamasheebis ndobis mopovebas imis gamo, rac man sakutar dzmas gauketa. mogexsenebat im skandalis shesaxeb, romelic ramdenime wlis win gaxm… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:27 beberi mgeli - raian gigzimxolod 2011 wels itamasha man pirvela sakutar qveyanashi stumris rangshi ("suonstan"). gigzis angarishze uamravi rekordi da mogebuli titulia: 13 ligis tituli, 672 matchi, 114 goli "iunaitedshi". man rekordi moxsna chempionta ligaze chatareb… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:27 beberi mgeli - raian gigzimiuedavad imisa, rom gigzis kariera ukve 20 welze mets itvlis uelsis erovnul nakrebshi mis mier chatarebul matchta raodenoba mxolod 64-ia. 2007 wels man gadawyvita sanakrebo karieris dasruleba. uelsels arasdros ar miugia monawileoba mnishvneovan turnirebshi (s… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:26 beberi mgeli - raian gigzi2005 wels gigzi moxvda inglisis didebis darbazshi. am dros is "manchesteris" mesame fexburteli gaxda, romelmac 600 matchi chaatara gundshi. 2006 wels gigzi gaxda UNICEF-is elchi britanetshi. 2007 wels raiani gaxda oficeri britanetis fexburtistvis gaw… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:25 beberi mgeli - raian gigzishua otxmocdaatianebshi raianma miigo mdzime dazianeba muxlze, amistvis man dzalisxmeva ar daishura agmosafxvrelad da moawyo kvirashi ori siansi iogas varjishebze. karieris ganmavlobashi is bevr sareklamo kompaniebtan tanamshromlobda: Reebok, Sovil Titus, Citi… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:25 beberi mgeli - raian gigziinglisuri ligis pirvel sezonshi raian gigzi shemovida orjer da gaitana ertxel. 1991-92 wlebis sezonshi man itamasha 38 matchi da gaitana 4 goli. am sezonshi gigzma moigo tavisi pirveli seriozuli tituli ligis tasi (notingem forestis winaagmdeg). sezonis bolos k… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:23 beberi mgeli - raian gigzi1991 weli. gigzistvis yvelaferi mxolod iwyeba raian uilsoni - ase jgerda misi saxeli da gvari. - daibada kardifshi 1973 wlis 29 noembers. misi mama deni uilsoni tamashobda ragbs da warmoadgenda irlandiis erovnul nakrebs. raianma bavshvobashi sakutar tavze gamo… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:23 beberi mgeli - raian gigzishesadzloa es aris ertgvari siamayit gamowveuli gancxadeba (albad gaxsovt rom svadasxva gamokitvebis tanaxmad "manchesteri" inglisshi yvelaze sadzulveli gundi gaxldat.)albad yvela qveyanashi hyavs "manchester iunaiteds" gulshematkivari. neb… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 20:23 beberi mgeli - raian gigzifeburti - msoflio tamashi. es aris gasartobic da mtliani cxovrebis arsic. es aris gacilebit meti vidre ubralod tamashi. bolo wlebis ganmavlobashi am sportis popolarizacia molod gaizarda da es ganapiroba komercializaciam, ramac tavis mxriv araerti gigantis cham… ავატარიGaucho · 3 დეკ 2015, 18:04 FC Barcelonaaitori: "kamp nouze" debiutze vocnebobdi" ••• "barselonas" axalgazrda tavdamsxmeli aitor kantalapierda komentars aketebs espanetis tasis 1/16-finalis ganmeorebit matchshi (6:1) "vilianovenses" damarcxebis shemdeg. "kamp …