FC Barcelona

803 241
ავატარი
Gaucho
kataloniis "barselonas" mcveli - dani alvesi miichnevs, rom madridis "reali", diskvalificirebuli cherishevis tamashisdagamo, "kopa del reidan" unda moixsnas.
"vfiqrob, msgavsi problemebi iset did klubs, rogoric - "realia", ar unda hqondes", - untxra brazilielma El Partido de las 12-s.
"amis gamo "samefo klubi" unda daisajos. wesebis mixedvit, ar sheidzleba diskvalificirebuli motamashis moedanze gamoyvana. amis gamartleba sheudzlebelia".
ავატარი
Gaucho
"barselonasa" da braziliis erovnuli nakrebis marjvena mcveli dani alvesi miichnevs, rom krishtianu ronaldu msoflios sam sauketeso fexburtels shoris daumsaxureblad moxvda.
"mesi yvela danarchens agemateba, meore adgilze ki neimaria. chemi azrit, ronaldu "oqros burtis" finalistebs shoris daumsaxureblad moxvda. gasul wels, man es jildo damsaxurebulad miigo, radgan mnishvnelovan warmatebebs miagwia, magram msoflios sauketeso fexburtels tamashze meti gavlena unda hqondes da mas ubralod golebi ar unda gahqondes. xalxs aviwydeba, rom fexburti gunduri sportia."
alvesma komentari "realis" kidev ert fexburtelze, iskoze gaaketa. shegaxsenebt, rom es ukanaskneli, neimartan uxeshobis gamo, bolo "klasikoshi" moednidan gaadzeves. "isko "realis" im mcirericxovan fexburtelebs shoris shedis, romelsac amas vapatiebdi. is imdenad momwons, rom shemidzlia nebismeri ram vapatio. zogjer xdeba, rom sakutar tavze kontrols vkargavt da mis shemtxvevashic es moxda."
ავატარი
Gaucho
"barselonasa" da urugvais nakrebis tavdamsxmeli luis suaresi kataloniuri klubis shemtev triosa da madridis "realtan" dapirispirebaze saubrobs.
"fexburtis istoriashi shesvla gvsurs. gundsa da klubshi bednierebi arian. axla siamovnebis migebis droa.
chveni shemtevi trio partniorebisgan shedgeba da ara varskvlavebisgan.
me da neimarma vicit, rom mesi msoflioshi sauketesoa. ase rom, ertmanettan konkurencia ar gvaqvs.
saqme "reals" exeba, romelic warumateblobis shemdeg fexze adgomas yoveltvis axerxebs. axla, madridelebs, mattvis moulodnelad, rtuli periodi udgat, tumca gasul sezonshi msgavs situaciashi chven viyavit. sabolood ki, samive tituli moviget. ase rom, ar sheidzleba rameshi darwmunebulebi viyot."
ავატარი
Gaucho
"viliarealisa" da espanets nakrebis yofili sayrdeni naxevarmcveli markos sena im metoqeebs ixsenebs, romelta winaagmdeg tamashic mas yvelaze metad uchirda.
"ramdenime fexburteli iyo, romelta winaagmdeg tamashic gansakutrebit rtuli iyo. mesis neitralizeba sheudzlebeli iyo. rodesac "barselonas" winaagmdeg vtamashobdi, mistvis burtis artmeva dzalian rtuli iyo. igive sheidzleba itqvas chavize. is iyo fexburteli, romelsac burts verasdros artmevdnen. burti iniestastvisac ki amirtmevia, magram chavis shemtxvevashi es sheudzlebeli iyo."
ავატარი
Gaucho
esanuri presis cnobit, xerard pikes mier "tviterze" gushinwin gaketebulma postma madridis "realis" warmomadgenlebi gaanawyenes. es gansakutrebit gundis kapitans, serxio ramoss exeba.
mas shemdeg, rac cnobili gaxda, rom "reals" espanetis tasidan mokveta emuqreba, pikem "tviterze" smailebi dawera. Onda Cero-s cnobit, am faqtit dzalian gabrazda "samefo klubis" kapitani serxio ramosi. is, tavdapirvelad, apirebda pikestvis daereka da tavisi azri gamoexata, magram gadaifiqra da gadawyvita, es piradi shexvedris dros gaaketos.
ავატარი
Gaucho
italiis seria A-s lideris, "napolis" prezidenti aurelio de laurentisi miichnevs, rom misi klubi "barselonasa" da "realis" donezea.
"rodesac klubi chavibare, is bankroti iyo. axla ki, msoflioshi me-15 gundi vart. "barselonasa" da "realis" doneze vimyofebit.
tumca, am klubebs, iseve, rogorc rusi oligarqebisa da arabi sheixebis klubebs, didi gavlena aqvt. chven ki finansur fera fleis pativs vcemt."
ავატარი
Gaucho
"barselonas" brazilieli mcveli dani alvesi miichnevs, rom katalonielebs ufro naklebad prognozirebadi gundi hyavt, vidre es pep gvardiolas mwvrtnelobis dros iyo.
"rogorc wesi, ianvarshi an tebervalshi chavardna gvaqvs. tumca, mimdinare sezonshi shegvidzlia movigot is, rac tavis droze gvardiolastan ertad moviget. gvardiolam gundshi revolucia moaxdina, luis enrikem ki misi gza ganagrdzo, magram gansxvavebuli tamashit. axla, chven ufro naklebad prognozirebadi gundi gvyavs."
ავატარი
Gaucho
kataloniis "barselonas" centraluri mcveli xerard pike gushinwin mis mier "tviterze" gaketebul posttan dakavshirebit komentars aketebs.
mas shemdeg, rac cnobili gaxda, rom "reals", espanetis tasze diskvalificirebuli cherishevis moedanze gayvanis gamo, turniridan mokveta emuqreba, katalonielma mcvelma "tviterze" smailebi dawera. am sakitxtan dakavshirebit dasmul shekitxvas pikem ase upasuxa:
"posti imitom davwere, rom iumoristul shous vuyurebdi. vxumrob. xom micnobt. chavtvale, rom sasacilo situacia iyo. ar vfiqrob, rom xalxma amisgan drama unda sheqmnas. es mxolod xumroba iyo.
minda cherishevs mxardachera gamovucxado. is profesionalia. imedi maqvs, misi situacia rac sheidzleba male gairkveva. msgavs situaciashi mec vyofilvar. sezonis bolos diskvalifikacia mivige da momdevno sezonis pirvel matchshi tamashis ufleba ar mqonda. tumca, saqmis kursshi viyavi da detalebi klubshic gamacnes."
ავატარი
Gaucho
"barselonas" urugvaeli varsvlavi luis suaresi acxadebs, rom "oqros burtis" finalistebs migma darchenis gamo gabrazebuli araa.
"ar vbrazob imis gamo, rom sauketeso sameulshi ver movxvdi. sakutari shesadzleblobebi kargad vici. kmayofili var imit, rom gundistvis sargebeli momaqvs, aseve imit, rom chemi tanaklubelebi "oqros burtistvis" ibrdzvian. mimachnia, rom mesi pirvelia, xolo neimari - meore. es echvgareshea."
shegaxsenebt, rom "oqros burtistvis" lionel mesi, neimari da krishtianu ronaldu ibrdzoleben. bevris azrit, portugalielis nacvlad sameulshi moxvedras suaresi imsaxurebda.
ავატარი
Gaucho
"barselonas" prezidenti xosep maria bartomeu im dros ixsenebs, rodesac xavier maskerano kataloniur gunds sheuertda. bartomeus tqmit, argentinelma, "barsashi" gadasvlis sanacvlod, ufro did fulze tqva uari.
"gadawyvetilebis migebis dros maskerano mtkice iyo, rogorc is moedanzea. "barselonashi" gadmosvlis sanacvlod man ara mxolod fulze tqva uari, aramed man da misma ojaxma didi dzalisxmeva daxarjes imisatvis, rom transferi ganxorcielebuliyo."
xavier maskerano "liverpulidan" "barselonashi" 2010 wels, 24 milioni evros sanacvlod gadavida.
ავატარი
Gaucho
fexburtis argentineli varskvlavi lionel mesi sruli datvirtvit varjishobs da is "valensias" winaagmdeg satamashod mzadaa. am informacias madriduli Marca avrcelebs.
mesim travma daaxloebit 2 kviris ukan moirchina da mas shemdeg man 3 tamashi chaatara. "vilianovensestan" gasamarti matchis wina dges argentinels ar uvarjishia da man arc sataso shexvedrashi miigo monawileoba. gachnda echvi, rom leos travma kvlav awuxebda. tumca, es informacia luis enrikemac uaryo da dges gavrcelda cnoba, romlis tanaxmadac, mesi sruli datvirtvit varjishobs da is "valensiastan" itamashebs.
ავატარი
Gaucho
pirvelad bolo 16 wlis ganmavlobashi...
•••
pirvelad bolo 16
wlis ganmavlobashi...
"valensiasa" da "barselonas" shoris shabats gamartuli shexvedris oqms tu tvals gadaavlebt, ert saintereso faqts agmoachent - luis enrikes arcerti cvlileba ar ganuxorcielebia. aseti ram ki "barselonashi" xshirad ar xdeba.
luis enrike cnobilia imit, rom sakmaod xshirad, samive cvlilebas ar iyenebs. tumca pirvelad moxda, rom man tamashis ganmavlobashi mxolod 11 fexburteli gamoiyena.
statistikosebma gamoikvlies da daadgines, rom "barselonam", espanetis chempionatshi, cvlilebis gareshe 1998/99 wlebis sezonis shemdeg pirvelad itamasha. 16 wlis win kataloniur gunds lui van gaali wvrtnida.
ავატარი
Gaucho
"leverkuzentan" matchis ganacxadi cnobilia
•••
dges gamartuli varjishis shemdeg, luis enrikem daasaxela is 19 motamashe, romlebic germaniashi gaemgzavrebian.
luis enrikes gadawyvetilebit xerard pike da andres iniesta daisveneben. barselonashi darchena mouwevs dani alvessac, romelmac yviteli baratebis limiti amowura da diskvalifikaciis gamo ver itamashebs. aseve, travmebis gamo gunds ver daexmarebian: matie, roberto, rafinia da duglasi.
ganacxadi ase gamoiyureba: ter shtegeni, bravo, masipi, rakitichi, busketsi, suaresi, neimari, mesi, maskerano, bartra, muniri, alba, sandro, adriano, vermaleni, samperi, gumbau, kamara da kaptumi.
ავატარი
Gaucho
"barsas" sorianos dabruneba unda
•••
avstriuli "zalcburgis" 30 wlis katalonieli tavdamsxmeli jonatan soriano "barselonas" interesis sferoshi moeqca. am informacias Mundo Deportivo avrcelebs.
kataloiuri presis cnobit, "barsas" mtavar mwvrtneli, luis enrikes centrforvardis damateba surs, rata luis suaress, periodulad, dasvenebis sashualeba mieces.
sorianos "barselonashi" tamashis gamocdileba aqvs. 2009-2012 wlebshi, "barsa b"-shi, man 84 tamashi chaatara da 59 goli gaitana. ertxel is segunda divizionis sauketeso bombardiri gaxda. 2009/10 wlebis sezonshi, espanetis tasze, man ertxel pirveli gundis maisuritac itamasha.
soriano "zalcburgshi" 2012 wlidan tamashobs. avstriuli gundis shemadgenlobashi chatarebul 163 shexvedrashi man 148 goli gaitana. aqedan 27 tamashi da 21 goli evroturnirebze modis, rac brwyinvale shedegia.
ავატარი
Gaucho
dunga: "xma neimars miveci"
•••
braziliis erovnuli nakrebis mtavari mwvrtneli karlos dunga acxadebs, rom "oqros burtze" gamartul gamokitxvashi man xma neimars misca, radgan am jildostvis brdzolashi brazilielis jeri dadga.
"chemi xma neimars miveci. misi dro movida, tumca yvela matgani ert donezea. ronaldu gasul sezonshi brwyinvaled tamashobda, magram axla igive tamashs ver achvenebs. ar vambob, rom is kargad ver tamashobs, ubralod xazs vusvam, rom sharshandelivit ver tamashobs. mesi kargi iyo, magram travma miigo. neimari ki, axla, dzalian kargad tamashobs."

მსგავსი თემები

1პასუხი3ნახვა
ავატარიNukri8 დეკ 2014, 23:48