FC Barcelona

803 160
ავატარი
Gaucho
maskeranos 1-wliani patimroba sheefarda
---

espanuri gamocema Sport-i ityobineba, rom kataloniis sasamartlom xavie maskeranos 1-wliani patimroba sheufarda.
rogorc icit, gamomdzieblebi argentinel fexburtels gadasaxadebis damalvashi adanashaulebdnen, ris gamoc sasamartlo procesi ara ertxel gaimarta.
mxareebi aqamde ver tanxmdebodnen fexburtelis ganachenze, tumca Sport-i wers, rom sasamartlom sabolood gamoitana verdiqti.
cnobilia, rom mosamartlem xavier maskeranos 1-wliani patimroba sheufarda da jarimis saxit 900 000 evro daakisra.
ავატარი
Gaucho
ronaldinio: “tamashi kidev shemidzlia”
---

brazilielma legendam, ronaldiniom karieris dasrulebastan dakavshirebit gancxadeba gaaketa.
rogorc icit, 2015 wlis seqtembersh 35 wlis fexburtelma kontraqti gawyvita moqmed gundtan, “fluminensestan”, ris shemdegac arc ert klubtan ar gauformebia xelshekruleba.
miuxedavad imisa, rom ronaldiniom naxevar-wliani pauza aigo, is ar apirebs karieris dasrulebas.
“tebervalshi rios karnavali gaimarteba da chems momavals amis shemdeg gadavwyvet. vfiqrob, rom tamashi kidev shemidzlia da jer gacherebis dro ar aris”, – ganacxada ronaldiniom.
ავატარი
Gaucho
maskerano patimrobas gadaurcha
---
"barselonas" argentineli universali xavier maskerano ert wels sapatimroshi ar gaatarebs. es mas shemdeg gaxda cnobili, rac 31 wlis fexburtelma espanur sasamartlostan shetanxmebas miagwia.
dges cnobili gaxda, rom maskeranos, gadasaxadebis damalvis gamo, jarima da ertwliani patimroba sheefarda. tumca, mashinve gavrcelda informacia, rom ganacheni gadaxedvas eqvemdebareboda. asec moxda - mxareebma shetanxmebas miagwies da maskerano sapatimro sasjels gadaurcha. tumca, mas daaxloebit 2.4 milioni evros gadaxda mouwevs.
ავატარი
Gaucho
mesi "malagastan" satamashod mzadaa
---
"barselonas" lideri lionel mesi "malagastan" xval gasamart daprisipirebashi monawileobis misagebad mzadaa. am informacias madriduli Marca avrcelebs.
mesim travma "bilbaostan" espanetis chempionatshi gamartul shexvedrashi miigo, ris gamoc man amave gundtan tasze gamartuli dapirispireba gamotova.
espaneli jurnalistebis cnobit, argentinelma varskvlavma gundis sxva wevrebtan ertad varjishi ganaaxla da is moedanze gasasvlelad mzadaa.
ავატარი
Gaucho
neimaris mama: "realtan" aranair molaparakebebs ar vawarmoebt"
---
ramdenime dgis win espanur mediasa da presashi gavrcelda informacia, rom ciurixshi neimaris mamasa da "realis" warmomadgenlebs shoris molaparakeba gaimarta. agnishnuli cnoba uaryo brazilieli tavdamsxmelis mamam da ganacxada, rom es informacia gamogonilia.
"es informacia presis mier gamogonili sisulelea. chven imave sastumroshi viyavit, sadac "barselonasa" da "realis" direqtorebi iyvnen. ertmanets mivesalmet, magram aranairi molaparakeba ar shemdgara.
"barselonastan" kontraqti gvakavshirebs da neimari yvelafrit kmayofilia. sezonis dasrulebis shemdeg mas shetanxmebis gagrdzeleba surs.
neimaris oficialuri warmomadgeneli var da misi mxridan mxolod me maqvs ufleba molaparakebebi vawarmoo." – daasrula neimaris mamam.
ავატარი
Gaucho
"barsam" "reals" morigi "el klasiko" mougo
---
gushin, evroligaze (sakalatburto chempionta liga), principuli dapirispireba gaimarta - madridis "realma" "barselonas" umaspindzla. dadzabul shexvedrashi katalonielebma erti qulis sxvaobit moiges.
madridshi gamartuli tamashi maspindzeltatvis kargad daiwyo - pirveli meotxedi mat 27:17 moiges. me-2 meotxedshi, madridelebma upiratesoba erti qulit gaimyares - 21:20. gadamwyveti me-3 meotxedi gamodga - "barselonam" 25:15 moigo da chamorchena ert qulamde sheamcira, daskvnit meotxedshi ki, katalonielebma 25:23 moiges da sabolood 87:86 imarjves.
matchis yvelaze shedegiani motamashe "barselonas" amerikeli forvardi, jastin dolmani gaxda, romelmac 24 qula moagrova.
"barselonas", jgufshi chatarebuli 4 tamashis shemdeg 2 mogeba da 2 wageba aqvs. igive shedegi aqvs "realsac". katalonielebi me-6 adgilze arian, momdevno etapze ki 4 gundi gadis.
ავატარი
Gaucho
„malaga“ - „barselona“. fexburtelta shefasebebi
---
gtavazobt, "malagastan" matchis shemdeg "barselonas" fexburtelta shefasebebs Goal.com-is mixedvit. shegaxsenebt, rom maqsimaluri shefasebaa 5.00.
klaudio bravo - 3.50
tomas vermaleni - 2.00
adriano koreia - 3.00
aleish vidali - 3.00
serxio busketsi - 3.00
arda turani - 3.00
andres iniesta - 3.00
xavier maskerano - 3.00
luis suaresi - 3.00
lionel mesi - 3.50
munir el-hadadi - 3.00
shecvlaze shemosulni:
jeremi matie - 3.50
serxi roberto - sh/g
ivan rakitichi - 3.00
ავატარი
Gaucho
"barselona" chempionatshi galiderda
---
espanetis chempionatis 21-e turshi, "malagastan" mogeba "barselonastvis" ioli ar yofila, magram turi katalonielebistvis, saerto jamshi, mainc warmatebuli gamodga. amis mizezi ki konkurentebis mier qulebis dakargvaa.
madridulma gundebma tavianti tamashebi kviras gamartes. "atletiko" "sevilias" maspindzlobda da "visente kalderonze" gamartuli shexvedra ugolod dasrulda. es nishnavs, rom "barselona" "roxiblankos" daewia, xolo damatebiti parametrebit win katalonielebi arian. cnobistvis, momdevno turshi, "kamp nouze", ertmanets swored "barselona" da "atletiko" daupirispirdebian, romlebic gatamashebas 48-48 qulit lideroben.
qulebi dakarga "realmac", romelic "betiss" ewvia. zinedin zidanis gundi, andalusiashi gamartul matchs me-7 wutidan agebda. madridelebs qula qarim benzemam moutana, romelmac angarishi 71-e wutze gaatanabra. "reali", "barselonasa" da "atletikos", 4 qulit chamorcheba.
shegaxsenebt, rom "barselonas" "atletikosa" da "realze" ertit naklebi tamashi aqvs chatarebuli. am matchs katalonielebi 17 tebervals, "xixontan" stumrad gamartaven.
ავატარი
Gaucho
"barselona b" 1 - 0 "espaniol b"
---
shabats "barselona b-m" "espaniol b" angarishit 1-0 daamarcxa "mini estadize" da zedized meore shexvedra moigo. es gundistvis am sezonshi pirveli mogebata seriaa.
ertaderti goli 57-e wutze gaitana kamaram. es fexburtelis meotxe golia mimdinare gatamashebashi. golis gashvebidan 2 wutis shemdeg "espaniol b-s" fexburteli gaudzeves. antonio kristianma meore yviteli barati miigo pereas winaagmdeg wesebis dargvevis gamo.
agsanishnavia, rom "barselonas" sarezervo gundi mteli matchis ganmavlobashi dominirebda, akontrolebda tamashis msvlelobas da flobda burts.
"barselona b" kidev ufro dashorda gasavardn zonas da me-12 adgilze gadavida.
ავატარი
Gaucho
kastori: "barselonas" gareshe tiki–takas kopirebis mcdeloba yoveltvis marcxit sruldeba"
---
seria A-shi moaspareze klubis, "karpis" mtavarma mwvrtnelma, fabricio kastorim "intertan" shexvedramde satamasho stilze isaubra. man ganacxada, rom mat, vinc "barselonas" gareshe tiki–takas kopirebas sheecadnen, yoveltvis marcxit daasrules.
"burtis floba – es mosawyenia, horizontaluri gadacema dacvashi ki sruliad usargeblo. mat, vinc "barselonas" gareshe tiki–takas kopirebas sheecadnen, arasakmarisi kvalifikaciis gamo, yoveltvis marcxit daasrules. es mentaluri problemaa. da iset axalgazrda gundebs, rogoric chvenia, seria A-shi moxvedra sheudzliat im shemtxvevashi, tu ufro mets imushaveben, vidre mowinaagmdege." – ganacxada kastorim.
aqve getyvit, rom "karpi" seria B-dan, seria A-shi mimdinare sezonshi gadavida da gasavardn zonashia.
ავატარი
Gaucho
fernando toresi shesadzloa „barselonashi“ gadavides
---
kataloniis „barselonam“ zafxulis satransfero fanjaraze shesadzloa madridis „atletikos“ espaneli tavdamsxmeli fernando toresi sheidzinos. ityobineba, AS.
rogorc mosalodnelia, zafxulshi 31 wlis toresi shesadzloa tavisufali agenti gaxdes, radgan mas madridul klubtan kontraqti ewureba. katalonielebis gegmashi toresis satadarigo fexburtelad gamoyenebaa im shemtxvevashi tu „barselonas“ triodan ert-erti travmas miigebs. saubaria, lionel mesize, luis suaresze da neimarze.
ავატარი
Gaucho
muniri: „barselonashi“ sakutar shanss velodebodi, moxaruli var rom momeca“
---
kataloniis „barselonas“ axalgazrda forvardma munir el-hadadim la ligis 21-e turis matchis shemdeg komentari gaaketa. shegaxsenebt, rom „barselonam“ stumrad „malagas“ sdzlia (2:1)
„dzalian mnishvnelovania, rom chven sami qula movipovet. „malaga“ - dzalian dzlieri gundia, romelic chven yoveltvis problemebs gviqmnis. meore taimshi gacilebit ufro intensiurebi viyavit da kargad vmoqmedebdit. me velodebodi sakutar shanss „barselonashi“ da moxaruli var, rom momeca.“ - ganacxada, el-hadadim.
ავატარი
Gaucho
„barselonas“ fexburtelebma tamashamde bolo varjishi chaatares
---
dges shuadgit, "barselonas" fexburtelebma tito vilanovas saxelobis savarjisho moedanze, kopa del reis naxevarfinalur matchamde bolo varjishi gamartes. dge uchveulod tbili da mziani iyo, fexburtelebma daaxloebit 15ºC sitboshi ivarjishes.
sanam varjishi daiwyeboda, "lurj-broweulisferta" fexburtelebma jerard pikes misi 29-e dabadebis dge miuloces.
ავატარი
Gaucho
rogor afaseben bukmeikerebi mesis shesadzlo gadasvlas zafxulshi "sitishi"
---
gushin, "manchester sitim" oficialurad ganacxada, rom mimdinare mtavari mwvrtneli manuel pelegrini zafxulshi klubs datovebs da mis adgils momavali sezonidan "baiernis" amjamindeli mwvrtneli pep gvardiola daikavebs.
gvardiolas "sitishi" gadasvla mosalodneli iyo, amitom am informaciastan ertad vrceldeboda chorebi, lionel mesis shesadzlo gadasvlaze "sitishi", gvardiolas gadasvlis shemdeg. dges kvlav wamoichra es tema da ukve bukmeikerebma ganixiles es shesadzlo transferi.
mat mesis shesadzlo gadasvlas "manchester sitishi" afaseben koeficientit 4,50. garda amisa, "sitis" jerard pikesa da xavier maskeranosac ukavshireben, romlebtan ertadac gvardiola "barsashi" mushaobda. mat shesadzlo transferens "sitishi" bukmeikerebi anicheben koeficients 5,00.
ავატარი
Gaucho
dabadebis dges gilocavt, xerard!
---
1987 wlis 2 tebervals daibada "barselonas" istoriashi udavod gamorcheuli fexburteli. es ki xerard pikea!
dges, kataloniis 2015 wlis sauketeso fexburtels 29 weli sheusrulda. misi meugle, aris cnobili momgerali shakira, mas ori shvili yavs milani da sasha.
"barselonastn" ertad man araerti tituli moigo, mat shoris, 3 chempionta liga(2008-09, 2010-11, 2014-15).
msurs, saitis saxelit mivuloco xerards misi 29-e dabadebis dge da vusurvo janmrteloba, bedniereba, karieruli winsvla da a. sh.

მსგავსი თემები

1პასუხი3ნახვა
ავატარიNukri8 დეკ 2014, 23:48