brdznuli gamonatqvamebi

338 89
ავატარი
Gaucho ავტორი
"iq, sadac codna mtavrdeba, iwyeba religia” – benjamin disraeli
ავატარი
Gaucho ავტორი
"adamiani yvelaze martali mashin aris, rodesac agiarebs, rom matyuaraa” – mark tveni
ავატარი
Gaucho ავტორი
"sigareti – es aris dzafi, romlis ert boloze cecxlia, meoreze ki suleli” – bernard shou
ავატარი
Gaucho ავტორი
"vinc ert adamians moklavs, mkvleli xdeba, vinc atasebs – gmiri” – charli chaplini
ავატარი
Gaucho ავტორი
"vinc icis – aketebs, vinc ara – aswavlis” – bernard shou
ავატარი
Gaucho ავტორი
"samyaro ki ar gaxda uaresi, ubralod movlenata gashuqeba gaumjobesda” – gilbert chestertoni
ავატარი
Gaucho ავტორი
"me iseti chkviani var, rom xandaxan erti sityvac ki ar mesmis iqidan, rasac vlaparakob” – oskar uaildi
ავატარი
Gaucho ავტორი
"karg diplomats yoveltvis axsovs is, rac man unda daiviwyos” – harold makmilani
ავატარი
Gaucho ავტორი
"arasodes tyuian ise, rogorc omis dros, nadirobis shemdeg da archevnebis win” – oto fon bismarki
ავატარი
Gaucho ავტორი
"sindisi da patiosneba tansacmels hgavs: rac ufro metad aris shelaxuli, mit ufro daudevrad epyrobi” – apuleiusi
ავატარი
Gaucho ავტორი
volteri:-gankurnebis imedi ukve naxevrad gankurnebaa.
ავატარი
Gaucho ავტორი
tqven migachniat, rom ganatleba saxelmwifos dzviri ujdeba, gaitvaliswinet ra daujdeba saxelmwifos xalxis gaunatlebloba!(harvardis universitetis profesoris werili ronald reiganisadmi)
ავატარი
Gaucho ავტორი
3. ar miscet borotebas ufleba, dagarwmunot imashi rom tqven gaqvt saidumlo, romelic man ar icis. (franc kafka )
ავატარი
Gaucho ავტორი
namdvili mowinaagmdegis gadawydomis shemtxvevashi shenshi saxldeba usazgvro vajkacoba . (franc kafka)
ავატარი
Gaucho ავტორი
avadmyofoba bevria,janmrteloba-erti.
ნახეს (1)

Hazard