brdznuli gamonatqvamebi

338 12
ავატარი
Gaucho ავტორი
chkviania igi,vinc kai droze mova,ufo chkviania,vinc tavis droze wava.
ავატარი
Gaucho ავტორი
moxvecha simdidrisa ufro advilia,vidre gonierad gafrtxileba misi.
ავატარი
Gaucho ავტორი
cheshmariti simdidre qonebis sidide ki ar aris,aramed misi gonieri moxmarebaa.
ავატარი
Gaucho ავტორი
oqros droni iyvnen mashin,roca oqro ar batonobda.
ავატარი
Gaucho ავტორი
laroshfuko :-cheshmariti mamacobaa, mowmeta dauswreblad gaaketo is, rasac imistvis akteb, rom adamianebma gaqon.
ავატარი
Gaucho ავტორი
holbaxi:- cxovreba is dgeebi rodia, romlebic wavida, aramed isini, romlebic dagvamaxsovrda
ავატარი
Gaucho ავტორი
hesiode:-megobarta wamdauwum gamocvla ar varga.
ავატარი
Gaucho ავტორი
belinski:-adamiani yoveltvis yvelaze saintereso movlena iyo da iqneba adamianistvis.
ავატარი
Gaucho ავტორი
didro :-goliatebshi qondriskacobas eswrafe, qondriskacebshi- goliatobas, magram tanasworebtan tanaswori iyavi.
ავატარი
Gaucho ავტორი
ertma adamianma sizmrad ixila ganvlili cxovrebis gza qvishaze agbechdili nakvalevis mixedvit. zogjer nakvalevi oris iyo - misi da uflis. magram iq, sadac gavla yvelaze rtuli iyo, mxolod ert wyvil nakvalevs xedavda. man ukmayofileba gamotqva uflis mimart: -ufalo, shen shempirdi, rom yoveltvis chemtan ertad ivlidi, magram, roca yvelaze metad michirs, ratom qrebi moulodnelado? ufalma upasuxa: -me mudam shentan var, xolo ert wyvil nakvalevs imitom xedav, rom roca dzalebi agar gyofnis, xelshi ayvanili mimyavxaro.
ავატარი
Gaucho ავტორი
ertma hkitxa meores: -ratom aketeb imas, rac ar gsiamovnebso? -imitom, rom yvela ase iqceva, - upasuxa man. -kargi, davushvat yvela ara, - tqva pirvelma, - radgan me amas ar vaketeb da arc sxvebi, romelta chamotvlac shemidzliao. -tu yvela ara, mashin dzalian bevri, umravlesobao. -aba mitxari, getayva, - kvklav hkitxa pirvelma, - vin ufro metia amqveynad - chkviani tu suleli? -ra tqma unda, suleli. -tu asea, mashasadame, shen umravlesobas, sulelebs badzavo.
ავატარი
Gaucho ავტორი
brdzens hkitxes, misi azrit, ra aris yvelaze ucnauri amqveynado. man upasuxa: yvelaze ucnauria, roca momakdavi micvalebuls dastiris. is, vinc sheidzleba yovelwuts mokvdes, dastiris imas, vinc ukve garacvlilia, titqos cremlebs rame sheedzlos: an mkvdris gacocxleba, an sikvdilisgan tavis xsnao.
ავატარი
Gaucho ავტორი
aris shemtxvevebi, roca ar sheidzleba ufals ar gaegimos.
pirveli: roca sikvdilis piras misul mdzime avadmyofis eqimi mis axloblebs amshvidebs: nu geshiniat, me movarchen maso. eqims aviwydeba, rom sicocxlec da sikvdilic uflis nebaa. ufals egimeba: ra suleli unda iyos adamiani, rom trabaxobs, sikvdilisgan ixsnis avadmyofs, romelic chemi nebit kvdebao.
meore: roca dzmebi mamuls ver iyofen, daoben: es chemi nakvetia, es ki chemio. ufals egimeba: mteli samyaro me mekutvnis, es sulelebi ki kamatoben: es chemia da es chemio.
ავატარი
Gaucho ავტორი
winaswarmetyvelebac rom mqondes, yoveli saidumlo da mteli codnac rom vuwyode, sruli rwmenac rom mqondes, iseti, mtebis gadaadgileba shemedzlos, xolo siyvaruli ar gamachndes, araraoba viqnebodi. - pavle mociquli
ავატარი
Gaucho ავტორი
mteli chemi qoneba rom davarigo da chemi sxeuli dasawvavad gavwiro, xolo siyvaruli ar gamachndes, arafrad vagdivar. - pavle mociquli
ნახეს (1)

Hazard